Centre d'Estudis AVANÇ | Rambla del Poblenou, 125, 08018 Barcelona 93 266 07 40 | info@academia-avanc.com

La nostra escola

Som un centre d’estudis ubicat en el barri de Poblenou. Oferim una àmplia gamma de cursos dirigits a persones de totes les edats que vulguin iniciar-se o especialitzar-se en un idioma, preparar-se per a un títol oficial o necessiten reforç en alguna matèria. Les nostres classes estan orientades a nens i adults amb ganes d’aprendre.

Som professionals i ens agrada ensenyar.

Idiomes

Si a la vostra vida laboral o personal necessiteu parlar un o més idiomes, sigui quin sigui el vostre nivell de coneixement, el mètode Avanç us ajudarà a aconseguir els vostres objectius en un breu termini de temps. Avanç Idiomes us proposa aprendre anglès, francès, alemany, italià, rus i varis idiomes més amb professorat nadiu. Preparem exàmens oficials. Tots els nivells al nostre centre d'estudis o en la teva empresa.

Reforç escolar

En el Centre d’estudis Avanç s’imparteixen les matèries des de l’educació primària fins la universitat amb professors llicenciats. A més a més de recolzar-vos en les assignatures en les que teniu més dificultats us ajudem a preparar els exàmens.

També disposem de pedagogs que impartiran tècniques d’estudi amb l’objectiu de millorar el rendiment de l’alumnat que tinguin alguna dificultat a l’hora d’estudiar.

Les classes de reforç escolar poden cursar-se al llarg de tot l’any o en moments específics.

Els nostres professors

El nostre equip docent està format per professors llicenciats, experts en les diferents matèries i amb molta experiència en l’ensenyament. Tots dels nostres professors d'idiomes son nadius

 

 

En Avanç he trobat la professionalitat i la serietat que buscava en una acadèmia per aprendre un idioma. En tot aquest temps assistint a les classes he pogut veure i comprovar com la meva evolució amb el francès m'ha ajudat a progressar i tenir més seguretat en la meva carrera professional."

 

Eva A.

Area Manager ETAM

 

Trobar l'acadèmia Avanç va ser un gran descobriment i la recomanaria a tothom sense cap mena de dubte. Els grups són reduïts, el tracte és personalitzat i els seus professors són exigents, comprensius i, sobretot, estan excel·lentment preparats. Tot això fa que aprendre no sigui difícil i, posant-hi una mica de la teva part, relament veus augmentar el teu nivell."

 

Laia C.

 

La méthodologie pratiquée en classe pour apprendre le français est vraiment intéressante . Nous parlons de tout, en insistant particulièrement sur la grammaire. La classe est productive et très amusante!"

 

Anabel L.